Rihanna rihegve-röhögve rúgta a bőrt a strandon - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.25. 13:02
null
Rihanna és barátnője a strandon (forrás: Daily Mail)
Rihanna olykor feltűnik itt a Sportszelepen is, hiszen ilyen vagy olyan okokból, de rendszeresen feltűnnek a koncertjein különféle hírességek a sport világából, akik olthatatlan vágyat éreznek, hogy közös fényképet készítsenek a népszerű énekesnővel.

Általában nem is kell csalatkoznunk, mert a hosszú hajától nemrégiben megvált „díva” ilyesmire mindig kapható. Sajnos olykor furcsa dolgokat mond, például amikor egy közös fotózás után melegnek vélte Cé Ronaldót. Jobban kellene vigyáznia a szájára…

Ezúttal azonban sporttevékenységgel, valódi testkultúrával került be az oldalunkra, hiszen különleges videóra akadtunk. Ebben a 25 éves sztár bikiniben futballozik az egyik barbadosi strandon. Sajnos a gyenge minőségű felvételen nem lehet minden részletre kiterjedően megfigyelni a kiváló labdaérzéket, de azért érdemes figyelni a sok szabálytalanságot elkövető énekesnőre.

Jókedv, napfény, pálmafák, foci a tengerpart homokjában… Bizonyára sokan cserélnének Rihannával, de ha ez nem lehetséges, valamelyik számát azért meg lehet hallgatni.

Tudjuk, sovány vigasz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik