Ribéry elcserélte a kísérőfiút, mert túl magas volt - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.30. 18:57
Franck Ribéry több bayernes csapattársával együtt részt vett a profi labdarúgástól májusban visszavonult Mark van Bommel búcsúmeccsén, amelyen a PSV a holland középpályás legjobb (futball)barátaiból összeállított csapat ellen lépett pályára. Bár a mérkőzést már másfél hete lejátszották, a minap egy komikus videó került elő a kezdő sípszót megelőző percekről.

Pillanatokkal a találkozó kezdete előtt egy kamera a játékoskijáróban ácsorgó Ribéryre és társaira szegeződött, ahol a 170 cm-es francia észrevette, kísérőfiúja majdnem olyan magas mint ő maga. Felfedezése után gyorsan el is cserélte a srácot egy jóval alacsonyabbra, a franciáét pedig a 182 cm magas Lukas Podolski vállalta magára, miközben Thomas Müller jót derült a történteken.

Ebben a témában egyébként 2012 őszén, szintén a PSV stadionjában készült egy klasszikus fotó. Akkor az eindhoveni csapat a Napolit fogadta az Európa-ligában, az olaszok fiatal középpályása, Lorenzo Insigne pedig valóban alig látszott ki az őt kísérő fiú mögül.

Lorenzo Insigne jobbról a harmadik (Forrás: ultras-life.net)
Lorenzo Insigne jobbról a harmadik (Forrás: ultras-life.net)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik