Ramos várandós kedvese Skóciába menekült a lesifotósok elől

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.20. 09:48
null
Pilar Rubio nem bírta tovább a hatalmas felhajtást (Fotó: bolarosa.com)
Pilar Rubio, Sergio Ramos kedvese számított arra, hogy miután bejelenti, gyermeket vár a Real Madrid védőjétől, a lesifotósok meg fogják őket rohamozni, de ilyen méretű hisztériával még ő sem számolt, így most úgy döntött, ideje egy pár napra lelépni.

„Szeretnénk megosztani veletek a boldogságunkat ebben a rendkívül fontos pillanatban. Szülők leszünk. Puszi” – írta ki a Real Madrid hátvédje és Pilar Rubio az egyik közösségi oldalra a múlt hét közepén.

A műsorvezetőnőt a bejelentést követően megrohamozták a bulvárlapok újságírói és a lesifotósok, ezért Ramos kedvese úgy döntött, inkább elmegy telelni egy pár napra barátnőivel.

Skócia fővárosában, Edinburgh-ban már újra magára talált Rubio kisasszony, és állítólag még egy-két kiállításra is ellátogatott, csak hogy minél többet megtudjon a brit kultúráról és történelemről.

Persze a blancók drukkereinek nem kell megijedniük, ugyanis bár Ramos kedvese nagyon élvezte a skóciai kiruccanást, továbbra is úgy tervezi, hogy Spanyolországban nevelik fel gyermeküket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik