HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2011.04.26 15:19 Frissítve: 2013.08.13 02:30

Ralf Rangnick beszólt egész Manchesternek

A kedd esti Schalke 04–Manchester United Bajnokok Ligája elődöntő mérkőzés előtt a német csapat edzője igyekszik jó hangulatot teremteni mindkét oldalon. Nos, lehet, hogy Gelsenkirchenben viccesen hat lehülyézni az ellenfelet, de, hogy az Old Trafford környékén berágtak rá, az tuti.

Az a lényeg, hogy az ember mindig megőrizze a humorérzékét. Ralf Rangnick így tesz. (Fotó: Action Images)

Az 1980-as években a Sussexi Egyetemen angolt tanuló Ralf Rangnick jól ismeri Angliát, és nyilván beható ismeretekkel bír a nagy zátony lakóinak személyiségéről is. Ebből azonban vajmi keveset csillogtatott meg, amikor egy, a mérkőzést felvezető beszélgetés során komplett idiótának állította be a manchesterieket. Jó, mi sem állítjuk, hogy Nobel-díjasok tucatjai adják egymás kezébe a városháza kilincsét, de ennél azért bizonyára árnyaltabb a kép. Íme, Ralf Rangnick személyiségrajza a manchesteriekől a keddi hivatalos BL-meccsfüzetben.

„Tisztában vagyok vele, hogy az angolok most teljesem meg vannak kergülve az esküvő miatt. Pedig most nem is Katie Price (ismertebb nevén Jordan – a szerk.) megy férjhez, hanem bizonyos Vilmos herceg nősül." Piff, egy átszálló a királyi háznak.

„Való igaz, hogy Anglia a futball a szülőhazája, de büntetőt rúgni még mindig nem tanultak meg." Ez mondjuk majdnem igaz, de azért csapata ma esti ellenfele megmutatta már ennek az éremnek a másik oldalát is.

„Ó, Wayne Rooney, az angol anyák kedvenc veje, meg az örök ifjú Edwin van der Sar, aki magától Jens Lehmantól leste el a kapus trükköket. No meg Malcolm Glazer, aki az United-drukkerek szemében olyan, mint a gonosz Lord Voldemort." A glazeres dolgot aláírjuk, de a másik kettő azért egy kicsit erős.

„A tipikus manchesterit Paulnak hívják (tényleg van ilyen). A zsebében dartsnyilakat hord (azt pont nem Paulnak hívják), illetve egy buldog fotóját. A lányokat pedig arrafelé Samanthának hívják (biztos van ilyen is)."

És még egy jól irányzott rúgás ágyék tájra: „És azt gondolnák, hogy a chipset ecettel eszik?" Azért ez durva, mintha egy németet azzal heccelnének, hogy náluk fehér a kolbász. Egyébként meg nem olyan rossz az ecetes chips. 20.45-től kiderül, hogy melyikük a keményebb.

2019.01.20 16:29:50

Sportszelep nemzetisport.hu

Jared Goff nem szeretné, ha bármi elterelné saját és társai figyelmét a Super Bowl felé vezető úton.

2019.01.17 09:52:30

Sportszelep nemzetisport.hu

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportoló oldalán gyakran feltűnik egy fiatal énekesnő.

2019.01.16 14:51:19

Sportszelep nemzetisport.hu

Nel-Peters 2017-ben nyerte meg a Miss Universe versenyt, a pár is ebben az évben kezdett randizni.

2019.01.06 14:44:05

Sportszelep nemzetisport.hu

A 24 esztendős Carolina Dias igent mondott a nála 12 évvel idősebb kedvesének.

2019.01.04 17:49:28

Sportszelep nemzetisport.hu

Sophia Thomallát 2010-ben a világ harmadik legszebb nőjének választotta meg az FHM.