Rafa Nadal új alsóneműi

Vágólapra másolva!
2011.01.25. 12:39
Rafael Nadal, a férfi tenisz világelsője élvezi, hogy David Beckham és Cristiano Ronaldo után ő lett az Emporio Armani divatcég alsóneműinek és farmerjainak új arca, így szexszimbólummá vált.

 

 

 

 

 

 

 

A spanyol világsztár az ausztrál nyílt bajnokságon Marin Cilic felett aratott nyolcaddöntős sikere után válaszolt újságírók kérdéseire, akik közül többen a nemrég indult fekete-fehér reklámkampányról faggatták.

„Fantasztikusan érzem magam, egyáltalán nem zavarnak a bekiabáló hölgyek” – mondta mosolyogva arra a kérdésre válaszolva, hogy nem vonják-e el a figyelmét a játéktól a neki sikongató női rajongók.

Nadal a fotózásról lelkesen beszélt, elmondta, nagyszerűen érezte magát, s kifejezetten élvezte a képek készítését.

„Mindig jó új dolgokat felfedezni, s a divatvilágot korábban nem ismertem. A fotózás nagyon hosszú volt, de végig jól éreztem magam” – mesélt élményeiről a spanyolok kilencszeres Grand Slam-győztese.

A világelsőt ezt követően egy női riporter arról faggatta, hogy szexinek tartja-e a képeit, amire Nadal kitérően válaszolt, s visszakérdezett, az újságíró igenlő válaszára pedig így reagált: „Örülök, ha tetszenek!”

A kampány februárban indul majd be igazán, s a spanyol játékosról készült óriásplakátok a cég tavaszi és a nyári kollekcióját mutatják majd be.

Forrás: MTI
(Képek: s-for-sharbel.com, justjared.com)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik