Popsztárral erősített az angol másodosztályú csapat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.01. 18:31
null
Louis Tomlinson számára óriási megtiszteltetés, hogy a klub kötelékébe tartozhat (Fotó: 101greatgoals.com)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságba (Championhsip) feljutó Doncaster Rovers Louis Tomlinsonnal erősítette meg a keretét. Hogy kivel? Ne aggódjanak, ha ez a név nem sokat mond a futballőrülteknek, a fiatalember ugyanis a napjaink egyik legnépszerűbb fiúegyüttesének, a One Directionnek az énekese.

 


Az X faktor 7. évadjának harmadik helyén végző, és így berobbanó brit/ír popcsapat 22 éves énekese Doncasterben nőtt fel, így nagy megtiszteltetés neki ez a lehetőség.

„Hihetetlen – idézi Tomlinsont a Sky Sports News. – Világ életemben óriási fociőrült voltam, és miután Doncasterben nőttem fel, nyilvánvalóan jó néhány mérkőzésre is kilátogattam, úgyhogy ennek a klubnak a kötelékébe tartozni egészen hihetetlen.”

Persze van egy kis csavar a történetben, Tomlinson szeptemberben fog az együttessel edzeni, mielőtt egy jótékonysági mérkőzésen pályára lép a tartalékegyüttesben.

„Miután egyeztettünk Louisszal, Paul Dickovval és Steve Uttley médiamenedzserrel, arra jutottunk, hogy a klub leszerződteti, és kap egy mezszámot a 2013–2014-es szezonra. John Ryan klubelnök és Paul Dickov menedzser a 28-as mezt adta Louisnak, aki segíthet adományokat gyűjteni” – áll a hivatalos honlap közleményében.

Tomlinson magát jobblábas balszélsőnek tartja, az még kérdéses, hogy védekezni mennyire tud

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik