Playboy-fotózással melegített a vb-re a német toronyugró hölgy – galéria

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.21. 21:01
null
Anna Bader bájos mosolya mögött és klassz fürdőruhája alatt is van néznivaló - <a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Anna_Bader_a_Playboyban')">GALÉRIA</a> (Fotók: bild.de)
Anna Bader 18 méter magasból fogja magát levetni Barcelonában. Előbb azonban a ruháit vetette le egy fotózás kedvéért.

A 29 éves mainzi sportoló a német csapat egyik nagy reménysége: aranyérmet várnak tőle a világversenyen a FINA égisze alatt most bemutatkozó szupertoronyugrás során. A versenyzőknek itt egy 18 méter magas (uraknak 27 méter) platformról kell a vízbe vetniük magukat. Anna Bader a nagy verseny előtt a Playboynak vetkőzött, a Bildnek nyilatkozott, és megtudhatjuk tőle, hogy a ruháival szemben az ugrástól való félelmét már régen levetkőzte.

„Régebben még gondolni sem mertem volna rá, hogy a fényképezőgép elé álljak. De a Playboy nem kér fel akárkit fotózásra, és ez nagyon jó érzés. Úgy álltam hozzá, ahogy a majd' 20 méteres toronyba szoktam fölmenni. Már nincs bennem semmi félelem, sőt odafönt tudom igazán megélni az álmaimat."

(Forrás: www.bild.de)

Anna 13 éves koráig tornázott, kétszeres olimpiai résztvevő (1968, 1972) édesanyja nyomdokain járva, eztán váltott a műugrásra. „Sokat tanultam anyukámtól. Főleg azt, hogy néha muszáj szembe menni a tömeggel, mert ez késztet új dolgok kipróbálására."

Megtudhatjuk azt is, hogy Anna még soha nem sérült meg ugrás közben, de soha nem is ugrik úgy, hogy előtte nem ellenőrizte a vízmélységet a célterületen.

Anna tanárnak készült, angolt, spanyolt és földrajzot tanult, mielőtt Monacóban csatlakozott volna a Cirque de Soleil egykori rendező óriásának, Franco Dragónénak a társulatához. Most azonban minden erejével a barcelonai vb-re készül, amit élete legfontosabb feladatának tart. Olyannyira fontosnak, hogy néhány hete még a barátját is lapátra tette...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik