Pisztollyal pózolt a Newcastle csatára - nem kellett volna

Vágólapra másolva!
2011.05.18. 14:38
Nile Ranger igen komoly zűrbe került, amikor felkerült a világhálóra egy fénykép, amelyen gengszterpózban mutogat egy pisztolyt. Vagy legalábbis egy pisztolynak látszó tárgyat.

A csatárt azonnal kérdőre vonta csapata, amikor kiderült, hogy széltében-hosszában mutogatják a világhálón.

„A futballisták a kisfiúk példaképei... Lehet, hogy azt hitte, hogy ez vicces, de a fegyverekkel már rengeteg embert öltek meg" – mondta felháborodottan az Anyák az erőszak ellen nevű szervezet képviselője, Patsy McKie, akinek a fiát lelőtték Manchesterben.

Rangert, aki legutóbb csereként lépett pályára az Chelsea elleni 2–2-n, azelőtt kapták le fegyverrel a kezében, mielőtt egy görbe estére indultak volna a barátaival. Ranger szerint az a bizonyos fegyver csak egy fegyverutánzat volt.

Angliában azonban ismert, hogy Ranger 15 éves korában majdnem három hónapot töltött fiatalkorúak börtönében rablás miatt.

„Belekeveredtem egy bandába, de elkaptak bennünket egy utcai rablásnál. Volt nálunk fegyver, de nem használtuk. A börtön meglehetősen kemény volt, de sokat tanultam belőle. A legfontosabb, amit megtanultam, hogy soha többé nem akarok visszamenni. Az, hogy bekerültem a Newcastle csapatába, teljesen megváltoztatta az életemet."

Egyértelmű, hogy nem örültek csapata elöljárói, amikor meglátták a képeket...

„Beszéltünk Nile-lal, és valóban megerősíthetjük, hogy a képen egy teljesen ártalmatlan fegyverutánzat látható. Nile rendkívül sajnálja, hogy így pózolt a képen, amelyet a barátnője készített a lakásukban."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik