Pamela Anderson az autósportban: FIA GT-csapatfőnök lett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.13. 14:14
null
Pamela Anderson a Downforce után reméli, ezúttal sikeresebb lesz (Forrás: autosport.com)
A Baywatch című sorozatból és a Playboy magazin címlapjairól ismert amerikai szexszimbólum, Pamela Anderson beszáll az FIA GT-sorozatba, ahol a Race Alliance by Pamela Anderson csapat főnöke lesz.

A korábbi Race Alliance istállóból újjászületett csapat a korábbi F1-es pilótát, Tonio Liuzzit, valamint Niki Lauda fiát, Mathias Laudát ülteti egy Ferrari 458 Italia volánja mögé. Az idei FIA GT-szezon utolsó három futamán állnak rajthoz, első alkalommal a hétvégén, a Szlovákia Ringen. A 46 éves Andersonnak korábban már volt egy sikertelen kísérlete az autósportban, Downforce1 nevű istállója azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Az autosport.com információi szerint az új Race Alliance csapat ambiciózus terveket szövöget, hosszútávon a NASCAR-ban történő indulást céljául kitűzve.

„Rangos nevet akarunk kovácsolni a Race Alliance-ból, ehhez pedig a lehető legjobb versenyzőket kerestük meg. A tervünk az, hogy jövőre teljes szezont töltünk az FIA GT-sorozatban, ott leszünk a nürburgringi huszonnégy órás versenyen is, majd a NASCAR-ral is megpróbálkozunk” – nyilatkozta Pamela Anderson csapatának kommunikációs képviselője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik