Ötezren voltak kíváncsiak a popsztár első meccsére a tarcsiban

Vágólapra másolva!
2014.02.27. 12:59
null
A lelkes tinik már órákkal a meccs előtt megjelentek a stadion előtt (Fotó: dailymail.co.uk)
Sokan azt hitték, csak viccről van szó, amikor az angol másodosztályban szereplő Doncaster Rovers labdarúgócsapata pár hónapja bejelentette, hogy leigazolták a One Direction frontemberét, Louis Tomlinsont. Most azonban a tartalékok között már le is játszotta az első meccsét az énekes.

Doncasterben senkit sem érdekelt tegnap a Bajnokok Ligája, hiszen este egy sokkal fontosabb meccset játszottak a Keepmoat Stadionban. A másodosztályban a kiesés elől menekülő Doncaster Rovers tartalékjai a Rotherhamet fogadták, és a pályán feltűnt egy sztárvendég is.

Louis Tomlinson, a One Direction énekese természetesen jótékonyságból vállalta el a felkérést, és lett átmenetileg a piros-fehérek játékosa.

A kemény belépők sem hiányozhattak, Tomlinson nem féltette a lábát (Fotó: dailymail.co.uk)
A kemény belépők sem hiányozhattak, Tomlinson nem féltette a lábát (Fotó: dailymail.co.uk)

A tinilányok kedvencének bemutatkozására az 65. percig kellett várnia annak az 5333 nézőnek, aki kilátogatott a stadionba.

Tomlinsont a jobbhátvéd pozícióba cserélték be, ahol a beszámolók szerint nem is játszott rosszul az angol. Ráadásul a hangulatra is jó hatással volt a beállása, ugyanis a fiatal lányok – látva, hogy kedvencük is feltűnt – felpattantak a helyükről, és hatalmas sikítozásba kezdtek.

Doncaster, szabadrúgás, a haj még mindig tökéletes (Fotó: dailymail.co.uk)
Doncaster, szabadrúgás, a haj még mindig tökéletes (Fotó: dailymail.co.uk)

A One Direction énekesét bálványozó drukkereknek 7 fontot, azaz nagyjából 2500 forintot kellett fizetniük a tartalékok meccsére szóló jegyért, a belépőkből összegyűlt összeget pedig a helyi gyermekkórháznak ajánlotta fel a klub.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik