Oliver Kahnnak nem volt társa, ezért a szögletzászlóhoz nyúlt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.06. 12:31
null
Oliver Kahn a feleségével, Svenjával egy fogadáson (Fotó: Reuters)
Oliver Kahn híres a viccesebbnél viccesebb nyilatkozatairól, mi pedig bemutatunk ezek közül néhányat. Íme, a német labdarúgó-válogatott és a Bayern München korábbi kapusának legjobb elszólásai!

„Senki sem volt ott, hogy velem ünnepeljen, úgyhogy a szögletzászlót használtam” – mondta, miután a lefújást követően boldogan kitépte a kelléket a földből.

„Azt hittem, hogy a kapusok kézzel is hozzáérhetnek a labdához a büntetőterületen belül” – miután egy mérkőzés utolsó percében, szögletnél felrohant az ellenfél kapujához, és beütötte a labdát annak kapujába, amiért természetesen kiállították.

„Ma fürödtünk az adrenalinban!” – egy Borussia Dortmund elleni 6–2-es siker után.

„Minden kapott gól sértés számomra” – arról, hogy miért ilyen rendkívül motivált a pályán.

„Igazolnunk kell egy kapust. A mostanival nem fogunk semmit sem nyerni” – a riporter azon kérdésére, hogy a szezon előtt hol kellene erősítenie a Bayern Münchennek.

„Csapatkapitányként rögtön az első meccseden gólt kell szerezned” – az Izrael ellen 7–1-re megnyert összecsapás után kommentálta az öngólját Kahn.

„Abba akarom hagyni az éjszakai klubokba való járogatást. Elegem van ebből a felszínes életmódból, elismerem, hogy semmit sem hozott az életembe. Az életemnek arról kell szólnia, amihez értek: a fociról és a kapuban álldogálásról” – a szemléletváltásáról.

„Kritikára” – arról, hogy mire számít a következő esztendőben.

„Ha a toll nem esik ki a kezemből, akkor semmi sem akadályozhat meg, hogy megtörténjen” – mondta, miközben aláírta új, hároméves szerződését a Bayern Münchennel.

„Hallottam, hogy eddig mi vagyunk az egyik »legszabályosabb« csapat, közbe kellett lépnem” – miután sárga lapot kapott reklamálásért.

„Még egy stílus nélküli meccs” – egy 0–0 után.

„Én csak egy rágógumit rágok. Kettő már túl sok lenne, energiapocsékolás” – rágógumis szokásairól.

„Már nagyon várjuk a Hamburg elleni mérkőzést. Az egész stadion ellenünk lesz. Egész Németország ellenünk lesz, nincs is annál jobb” – Kahn arról, hogy mi motiválja a találkozó előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik