Nyolc kilométert futott az Arsenal busza mellett, de meglett a jutalma - videó

Vágólapra másolva!
2013.07.17. 11:43
null
A futóbajnok elmondja a focistáknak, hogy lehet nekik is jó kondijuk (Fotó: www.arsenal.com)
Vietnamban óriási lelkesedéssel fogadták az Arsenalt: egy fiatal drukker azonban mindenkint túltett. És megérte a fáradtságot.

Az Arsenal ázsiai túrájából már adtunk egy kis ízelítőt: Vietnam fővárosában, Hanoiban robogóval pöfögő drukkerek és kíváncsiskodók százai követték a csapat buszát. Azonban, mint minden jó sztorinak, ennek is van egy igazi hőse – számol be a lényegről a klub videós dokumentumfilmje. A narrátor, a lengyel kapus, Wojciech Szczesny.

Ezért kell nyáron is edzésben maradni:

Akitől megtudjuk, hogy az ifjú, és persze Arsenal-mezt viselő szurker nem kevesebb, mint öt mérföldön (kb. 8 km) át követte a buszt, jobbára futva, alkalomadtán pedig robogós cimborák segítségével. Az angol csapat játékosai a buszban kezdetben csak jót nevettek a lelkes próbálkozáson, aztán együtt buzdították, végül pedig megálltak és felvették a buszra a „Running Man” névre keresztelt legényt, aki persze senki elől nem menekült.

Volt oka az örömre, annyi szent! (Fotó: www.arsenal.com)
Volt oka az örömre, annyi szent! (Fotó: www.arsenal.com)

Ahol döbbenten vették tudomásul, hogy a srác majdnem jobb kondiban van, mint ők, a hasizmától (six-pack) mindenki el volt ájulva. A történet ifjú hőse pedig közös fotókkal és mezére kapott dedikálásokkal gazdagodott – még a szigorú Arsene Wenger mester is meghatódott az elkötelezettsége láttán. És újfent bizonyságot nyert, hogy a kitartás és a kemény munka meghozza gyümölcsét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik