Nyaralásból kerülhet a Barcelonához az angol kisfiú - videó!

Vágólapra másolva!
2011.07.06. 10:32
null
Már elkészült az első (nem hivatalos) közös fotó a nagy kedvenncel (Fotó: Thesun.co.uk)
Véletlenül senki nem lesz a Barcelona focistája, szoktuk mondani. Hát most itt a cáfolat: a hétéves Kai Fifield barcelonai nyaralásán beállt a focizó srácok közé, és csak később derült ki, hogy a katalán klub megfigyelői is ott jártak. Visszavárják.

Kai Fifield hatalmas Barcelona-drukker, így nem véletlen, hogy édesapjával éppen a katalán városba ment nyaralni. Éppen a Camp Nou stadion környékén sétáltak, amikor megláttak egy csomó focizó srácot. Kai beszállt, játszott egy jót – és ekkor jött a váratlan meglepetés. A nézők között ugyanis ott voltak a Barcelona megfigyelői, akik közölték az apával, hogy fiát rendkívül tehetségesnek tartják, és nagyon szeretnék megnézni a másnapi válogatón – a Camp Nou-ban.

„Mondtam nekik, hogy jó lenne, de éppen aznap indul vissza a repülőnk – mondta Kai papája. – Ők azonban tovább erősködtek, így aztán átettem a jegyet egy másik gépre és maradtunk."

A Barca egyik, a stadion melletti edzőpályáján megtartott tréning remekül sikerült, az egyik edző szerint az angol srác „nagyon, nagyon jó" volt.

A család most várja az értesítést, hogy a klub valóban szeretné-e fogadni Kait, és, ha igen, akkor a család azonnal Barcelonába költözik.

„Kai imádja a csapatot, és főleg Lionel Messit. Tudom, hogy minden apa ezt mondja, de Kai valóban fantasztikus focista. Kicsi ugyan (a Barcánál ez biztos nem hátrány), de nagyon gyors, remekül passzol és önzetlen. Ha meghívja a klub, akkor egyből költözünk, mert egy ilyen lehetőséget vétek lenne kihagyni" – idézi az apát a Yahoo Sports.

Ha a srácot kiválasztják, akkor a legkisebbekkel foglalkozó Barcelona Escolába kerülhet, majd, ha itt is kitűnik tehetségével, akkor jöhet a következő lépcsőfok, a legendás La Masia bentlakásos akadémia.

KAI FIFIELD FELHÍVTA MAGÁRA A BARCA FIGYELMÉT
Kai Fifield akcióban: jó a gyerek mozgása (Fotó: Metro.co.uk)
Kai Fifield akcióban: jó a gyerek mozgása (Fotó: Metro.co.uk)
Nála aztán hiába próbálkoznak a védők (Fotó: Daily Mail)
Nála aztán hiába próbálkoznak a védők (Fotó: Daily Mail)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik