Nincs tv, nincs telefon, csak Dárdai, a felesége és a fürdőkád…

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.30. 14:12
null
A válogatott és a Hertha mestere feleségével remek párost alkot (Fotó: Szabó Miklós, archív)<br />
Dárdai Mónikának, a magyar válogatottat és a Hertha BSC-t irányító Dárdai Pál feleségének nem egyszerűsödött le az élete férje edzői „berobbanásával”, de a nehéz feladatok ellenére is képes összetartani a családot, és mindig megtalálja a módját, hogy kizökkentse a dolgos hétköznapok egyhangúságából férjét.

A korábban a a Nemzeti Sport, Hosszabbítás című mellékletében is megszólaló Dárdai Mónika most a német Bildnek beszélt mindennapjaikról, valamint férje és apósa kapcsolatáról.

Dárdai Mónika, avagy anya csavar
Berlini kávéházi beszélgetés a háromgyerekes családanyával, Dárdai Mónikával – akinek időnként a VIP-páholyban is lövésre lendül a lába... BŐVEBBEN ITT»

„Pali és az édesapja között nagyon szoros a viszony, az apukája Pécsen, majd’ ezer kilométerre Berlintől lakik, de így is folyamatosan tartják a kapcsolatot. Minden este felhívja, és elmeséli, milyen volt a napja, hogy edzettek a fiúk és hasonlók…” – árulta el Dárdai Mónika, aki a hétköznapokról is beszélt.

„Én tartom rendben a házat, főzök, Pali pedig mindig szervez, és reggelente elviszi a gyerekeket az iskolába. Amikor csak tehetjük, együtt ebédelünk, az estéink pedig gyakran a kádban végződnek. Ilyenkor kikapcsoljuk a tv-t és a telefonokat, és csak beszélgetünk” – tette hozzá.

„Sokan nem értik. Újságot nem nagyon olvasok, néha az internetet megnézem, a feleségemmel ugyanúgy viselkedek, sőt tegnap már azt mondta, hogy az a szokás, hogy ha este hazamegyek, akkor beülünk a fürdőkádba, átbeszéljük az egész napot, mert máshol nem tudunk találkozni. Tegnap azt mondta, én jobban örülök, amikor kikapsz, akkor egy kicsit másképp nézel ki – lehetséges, hogy egy kicsit nyugodtabb vagyok, nem is tudom, hogy mire értette. De neki nincs ezzel semmi baja. Lehet, hogy csak fel akart építeni, ilyen egy jó feleség” – mondta korábban Dárdai Pál a Nemzeti Sport Online olvasóinak kérdésére válaszolva.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik