Neymar kulturálódik – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.31. 14:05
null
Neymar és Gilmar a Sagrada Família előtt (Forrás: Instagram)
Neymarnak idő kell az akklimatizálódáshoz Barcelonában. Ennek a példája, hogy egyelőre nem kap kilencven percet a meccseken. Most a spanyol újságírók arra csodálkoztak rá, hogy a sztár sétált egyet a városban.

Egyelőre nem mernénk egyértelműen kijelenteni, hogy a srác mostantól Barcelona hosszú történelmének felderítésére igyekszik minél több időt szakítani. Csak rögzítsük a tényt, hogy régi cimborájával, Gilmar Araujo Limával a Sagrada Família-templom előtt készített egy közös képet.

Antoni Gaudí híres – még mindig el nem készült – temploma méltán Barcelona egyik büszkesége, hiszen az organikus építészet egyik apostola tervezte. 1882-ben tették le az első követ, azóta épül, 2010-ben bazilika rangra emelték, de a befejezés dátumáról egyelőre nincs szó.

Neymar magát nagyon vallásosnak mondja, lehet, hogy ez is motiválta a templom felkeresésében. Mi mindenesetre várjuk az újabb képeket a Neymar a Hajózási múzeum, a régészeti múzeum, a zeneakadémia stb. előtt címmel... Vajon ezekre nekünk is addig kell várni, amíg elkészül a Sagrada Família?

A Sagrada Família-templom Barcelonában
A Sagrada Família-templom Barcelonában

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik