Neymar és Bruna: nehezen bírják a távollétet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.28. 07:49
null
Keringőzik a barátnő (forrás: sport.es)
Neymar és Bruna Marquezine kapcsolatát megnehezíti a nagy távolság, ezért nagy türelemre és szerelemre van szükségük, hogy mindezt ellensúlyozni tudják. Az utóbbi időben egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy nehezen viselik a dolgot, erről árulkodtak az interneten egymásnak küldött szerelmes üzenetek.

 

Egyik nap a Barcelona futballistája ír arról, mennyire csodálja a brazil színésznőt, másnap Bruna írja meg az egész világnak, mennyire odavan Neymarért. Ráadásul nemrég a barátnőivel Thiaguinho Río koncertjén jártak, ahol megkérdezték tőlük, van-e valami olyan különleges dal, amely őt Neymarra emlékezteti.

„Hála istennek, nagyon jó a kapcsolatom a barátommal. Mindennap gondolok rá, és nincs szükségem semmilyen különleges zenére vagy dalra ahhoz, hogy annak hatására rá gondoljak” – mesélte Bruna.

Neymar barátnője nemrég részt vett Brazíliában egy tévéműsorban, amelyben hírességnek versenyeznek egymással különféle táncokban. Ezúttal keringőztek, legközelebb pasodoble lesz a soron, míg Neymar a spanyol bajnokság légkörével ismerkedik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik