Nem tetszik a drukkereknek a Jacko-szobor

Vágólapra másolva!
2011.04.03. 17:24
null
(Fotó: Action Images)
Vasárnap délelőtt leleplezték az angol Premier League-ben szereplő Fulham csapatának stadionja előtt Michael Jackson szobrát. Nem minden szurkolónak tetszik azonban a mű, a klub tulajdonosa pedig amondó, lehet másik csapatnak is szurkolni.

A 2009-ben elhunyt énekest klasszikus színpadi ruhájában és előadói pózában ábrázolja a szobor. Arany sújtásos ezüst zakót, fekete nadrágot, fehér zoknit, és a védjegyének számító fél pár fehér kesztyűt visel. A Fulham stadionja, a Craven Cottage egyik sarkán álló szobrot vasárnap délelőtt, a Blackpool elleni (3–0-ra megnyert) Premier League-mérkőzés előtt avatták fel ünnepélyes keretek között.

Az öröm azonban nem felhőtlen: a szurkolók egy része nem érti, mit keres egy angol futballstadionban egy amerikai popsztár szobra. Volt, aki egyenesen bizarrnak nevezte a szituációt.

A Fulham tulajdonosa, Mohamed al-Fayed azonban keményen vágott vissza a döntését kritizálóknak.

„Már miért lenne bizarr? Igenis, szeretni fogják a szurkolók. Ha meg néhány idiótának nem tetszik egy ilyen ajándék, és nem képes megérteni azokat a dolgokat, amikben én hiszek, akkor menjen és szurkoljon a Chelsea-nek, vagy valamelyik másik londoni csapatnak. Van belőlük elég."

Michael Jackson 1999-ben járt a Craven Cottage-en Mohamed al-Fayed meghívására. A Fulham tulajdonosa nagy tisztelője volt a popsztárnak, akit barátjának tekintett.

Jacko és Mohamed al-Fayed (Fotó: Action Images)
Jacko és Mohamed al-Fayed (Fotó: Action Images)
(Fotó: Action Images)
(Fotó: Action Images)
(Fotó: Action Images)
(Fotó: Action Images)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik