„Nem az alkohol, hanem egy szelet pizza miatt karamboloztam”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.02. 19:22
A múlt héten autóbalesetet szenvedett, és eltörte a karját Nate Burleson, az NFL-ben szereplő Detroit Lions elkapója. Most az is kiderült, hogyan karambolozott az Oroszlánok játékosa, de inkább az ő szavait használnánk, ugyanis másképp ezt senki sem hinné el nekünk.

„Eltört a karom, azt sem tudtam hol vagyok. Hallottam a pletykákat, de elmondhatom, nem fogyasztottam alkoholt, mielőtt autóba ültem. Egyszerűen csak arról van szó, hogy vezetés közben kicsúszott a kezemből egy szelet pizza, amelyet szerettem volna még megmenteni. Amikor érte nyúltam elveszítettem az egyensúlyomat, és az autó feletti uralmamat is. Értem én a viccet, ritkán lehet a pizzát hibáztatni a balesetekért, de szerencsésnek tartom magam, hogy egyáltalán életben maradtam” – mesélte az eset után Burleson a tmz.com-nak. Burleson a tmz.com-nak.

Az elkapó láthatóan jól kezeli a kritikákat, és a kíváncsiskodó érdeklődőknek még egy képet is kirakott Instagramra, amelyen a balesetet okozó gonosz pizzaszelet is látható.

Burleson szezonja ezzel a sérüléssel ugyan még nem ért véget, de az biztos, hogy pár hetet ki kell majd hagynia, és így a Lionsnak új elkapó után kell néznie. Mondjuk egy olyan után, aki allergiás a pepperónira.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik