Nem átlagos futballistafeleség a Man. City portugáljának kedvese – képek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.25. 13:21
A portugál Bernardo Silva szerelme, Alicia Verrando nem az átlagos futballistafeleségek életét éli. Miközben élete szerelme heti 120 ezer fontot (csaknem 43 millió forintot) keres a Premier League-ben szereplő Manchester Citynél, ő is a családi kasszát gyarapítja.

A hölgy folyékonyan beszél franciául, angolul, portugálul, olaszul, spanyolul, valamint kínaiul, és jelenleg egy manchesteri cég PR-részlegén dolgozik. Olyan nagy ügyfelekkel tartja a kapcsolatot, mint a Sale Sharks angol rögbicsapat vagy más pénzügyi óriásvállalatok.

@natan_wedding_photography #immacle #immaclenovias #photography #weddingdress #costabrava #spanishbrand

2,564 kedvelés, 15 hozzászólás - A l i c i a (@aliciaverrando) Instagram-hozzászólása: " @natan_wedding_photography #immacle #immaclenovias #photography #weddingdress #costabrava..."


Bag from #osci #alifebag #osci #madeinitaly #luxurybag #lisboa #expo

1,927 kedvelés, 14 hozzászólás - A l i c i a (@aliciaverrando) Instagram-hozzászólása: "Bag from #osci #alifebag #osci #madeinitaly #luxurybag #lisboa #expo"



@joaoportugalphotographer #lx #lisboa #photography #portrait

1,980 kedvelés, 18 hozzászólás - A l i c i a (@aliciaverrando) Instagram-hozzászólása: " @joaoportugalphotographer #lx #lisboa #photography #portrait"



#schoreditch @luccoiffait

1,833 kedvelés, 10 hozzászólás - A l i c i a (@aliciaverrando) Instagram-hozzászólása: "#schoreditch @luccoiffait"



Here we go again #champions #mancity #premierleague #congratulations #etihadstadium

6,200 kedvelés, 39 hozzászólás - A l i c i a (@aliciaverrando) Instagram-hozzászólása: "Here we go again #champions #mancity #premierleague #congratulations #etihadstadium"


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik