Gravesenre rászakadt a bank, Las Vegasban szórja a milliókat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.03. 10:05
null
Gravesennek (a foci után is) bejött az élet (Forrás: 101greatgoals)
A labdarúgók és profi sportolók esetében nem ritka, hogy pályafutásuk befejezését követően nehezen állnak át a civil életre, előfordul, hogy nem tudnak mit kezdeni a rájuk szakadt tengernyi szabadidővel. Ez közel sem igaz Thomas „Shrek” Gravesenre, a Real Madridot is megjárt, 2009-ben visszavonult dán futballistára, aki a stoplis szögre akasztása óta hatalmas vagyont szedett össze, boldogan él egy csodaszép cseh modell mellett, akivel nemrég Las Vegasba költözött.

 

Futballista éveit végignézve Thomas Gravesen egyébként sem egy sajnálatra méltó ember. Németországban a Hamburg, Angliában az Everton, Spanyolországban a (galaktikus) Real Madrid kiemelkedő teherbírású, romboló típusú középpályása volt. Karrierjét a skót Celticnél fejezte be.

Gravesen a Real Madrid mezében egy Arsenal elleni BL-mérkőzésen (Fotó: Action Images)
Gravesen a Real Madrid mezében egy Arsenal elleni BL-mérkőzésen (Fotó: Action Images)

Mikor 2009-ben, 32 évesen bejelentette visszavonulását, a dán sajtó előre eltemette, azt írták, eldobja magától az életét. „Shrek” – ahogy a Real Madrid szurkolói szólították előszeretettel – akkoriban egy pornósztár, Kira Eggers barátja volt, és csapongó életvitelt folytatott. De bebizonyította a károgóknak, hogy tévedtek.

Egy dán napilap, a BT értesülései szerint Gravesen futballista keresetét sikeres vállalkozásokba fektette és alig pár év alatt rászakadt a jackpot. Csúnyán. 37 évesen visszavonult másodszor is.

Vagyonát jelenleg 100 millió euróra becsülik, így akár Gareth Bale-t is elhappolhatta volna a Real Madrid elől. De nem tette, inkább fogta magát és cseh születésű amerikai barátnőjét, Kamila Persse-t, majd közösen Las Vegasba költöztek.

Miért pont Vegas? Gravesen szenvedélyes szerencsejátékos, így a nevadai sivatagban aligha talált volna ideálisabb luxuskörnyezetet magának. Állítólag a póker, a rulett és a blackjack tartozik kedvenc játékai közé, bízzunk benne, hogy nem landol az egész vagyona a kaszinóváros urainak páncélszekrényében.

A kártyában és a szerelemben is? Gravesen kedvese, Kamila Persse (Forrás: 101greatgoals)
A kártyában és a szerelemben is? Gravesen kedvese, Kamila Persse (Forrás: 101greatgoals)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik