Modricot cinkelik, mert szőkét ölelgetett és cigizett - képek

Vágólapra másolva!
2013.08.09. 14:08
null
Luka Modric sikeresen ellazult, de ezen sokan megbotránkoztak (Képek: Twitter)
Amikor megjelentek a fotók Luka Modricról, amint a szőke Dajana Gudicot ölelgeti, rengetegen felháborodtak, mit is képzel magáról ez a futballista, hiszen felesége és két gyereke van. Modric szerint ezt az egész ügyet felfújták, vihar egy pohár vízben.

„Álmomban sem gondoltam, hogy ilyen port ver fel ez az ügy. Pár ártatlan fotó miatt ilyen galibát csinálni..." – értetlenkedett a játékos.

„Miért ne öleltem volna át? Edzésünk volt Los Angelesben, átruccantunk a szemben lévő étterembe, majd a klubba. Szabad időt kaptunk, és kicsit kiengedtük a gőzt. Sok más vendég között ott volt ez a lány is, akiről kiderült, hogy horvát és az Egyesült Államokban él. Tök normálisan elbeszélgettünk, aztán megkért rá, hogy csináljunk néhány közös képet, én meg beleegyeztem. Ennyi az egész."

Modricot arról is megkérdezték, miért lógott a szájában cigaretta egy ilyen jeles sportolónak.

„Jaj, ez egy elektromos cigi volt... Ki gondolta volna, hogy ilyesmi haragot válthat ki. Akkor most már teljesen nyilvánvaló, hogy egy pillanatra sem lehet lazítanom, nem tehetek senkivel semmit, mert valakinél biztos kiveri a biztosítékot. Most persze lehet kritizálni, és lehet, hogy naiv vagyok, de őszintén... egészen elképesztő, hogy a média semmiségekből kreál ügyeket. Aztán persze azzal nem foglalkozik, hogy a hazugságaikkal milyen károkat okoznak az embereknek...” – zárta mondandóját Modric.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik