Mo Farah a tiltás ellenére is mobilozott Wimbledonban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.29. 11:00
null
Nem bírta ki, hogy ne mobilozzon (Fotó: Action Images)
A londoni olimpia kétszeres aranyérmes hosszútávfutója, Mo Farah kihúzta a gyufát a wimbledoni tenisztorna rendezőinél, miután az egyértelmű tiltás ellenére is használta mobiltelefonját a centerpálya VIP-páholyában, a Royal Boxban.

Az All England Club legutóbb a füves pályás tenisz legrangosabb eseményétől azóta már búcsúzó Roger Federert is megregulázta cipője narancssárga talpa miatt, ezúttal egy másik sportikon szegte meg a szigorú szabályokat, igaz, nem a pályán, hanem a lelátón – épp a svájci utolsó meccsén.

Farah a süvítő fonákok és izmos tenyeresek közben annyira megfeledkezett a mobil használatát tiltó előírásokról, hogy készülékével videóra vett pár labdamenetet, majd Twitterére posztolta is azokat. Természetesen utóbbit csak elmaradhatatlan védjegye, a „mobotolás” után tette meg. A torna szabályai egyébként világosan kimondják: a mérkőzések közben ki kell kapcsolni a mobilokat.

Mo Farah hatszázezredszer is bemutatta jól ismert örömét, a Mobotot, de a jelek szerint még mindig élvezi (Fotó: Action Images)
Mo Farah hatszázezredszer is bemutatta jól ismert örömét, a Mobotot, de a jelek szerint még mindig élvezi (Fotó: Action Images)

Farah ezt jól láthatóan és bizonyíthatóan nem tette meg, ezért a wimbledoni rendezők a Guardian tudomása szerint személyesen fogják felkeresni az 5000 és a 10 000 méteres síkfutás olimpiai bajnokát, hogy személyesen is szembesítsék szabályszegő magatartásával, de szóbeli figyelmeztetésnél súlyosabb büntetéstől nem kell tartania.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik