Minden idők legkirályabb sörnyitási technikája: ollózva! - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.06. 12:12
Matías Antunez nem esik kétségbe, ha eszébe jut meginni egy sört, de rájön, hogy a puszta közepén van és nincs nála sörnyitó.

És úgy egyáltalán nincs nála semmi, hiszen az evolúció évmilliói alatt az emberiség férfi populációja a sörnyitás millió fortélyát dolgozta ki és fejlesztette tökélyre. De ilyet mi még tényleg nem láttunk!

Az első sikeres nyitás:

Matías Antunez Youtube-profiljából nem derül ki, hová való, de miután nagy rajongója Enzo Francescolinak, élünk a gyanúperrel, hogy uruguayi (vagy argentin, hiszen a „Herceg” hat évet játszott a River Plate-ben is). Nos, mint azt egy rövid tájékoztatóban leírja, két évig gyakorolta egyedi sörnyitási technikáját. A tanulóévek rengeteg eséssel és még több kacagással voltak kikövezve, de mára kikristályosodott a technika. Matías – kedvencének a River Plate színeiben egy Lengyelország elleni barátságos meccsen szerzett ollózós gólja (6:00-nál) előtt tisztelegve – egy könnyed ollóval rúgja le a kupakot a sörösüvegről. A mutatványban sem ő, sem az üveg nem sérült meg, azaz fogyasztható a palack tartalma.

Matías megismétli a mutatványt:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik