Mi folyik a Manchester City öltözőjében? - videók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.28. 09:31
null
Vincent Kompany, a Man. City komoly csapatkapitánya, aki olykor a tréfát sem veti meg (Fotó: Action Images – archív)
Tán azt gondolhatnánk, hogy a Manchester City öltözőjében nem éppen derűs a hangulat, miután nemrég 3–2-re kikapott Manuel Pellegrini együttese a Premier League újoncától, a Cardifftól. Ennek ellenére meglepő felvételek szivárogtak ki a manchesteri kékek háza tájáról. A csapatkapitány Vincent Kompany például tusfürdőjének útját követi nyomon egészen Micah Richards szekrényéig, míg a svéd John Guidetti elképesztő tánccal próbálta jobb kedvre deríteni társait – Richards nevetéséből arra következtetve, sikerrel.

A Manchester City csapatkapitányának lenni bizony nagy felelősség. Vesztes meccs után lelket kell önteni a srácokba, ugyanakkor győzelem esetén nem szabad engedni, hogy elszálljanak maguktól az arra hajlamos egyének. A belga válogatott Vincent Kompany mindemellett némi humort is csempész a City játékosainak szürke hétköznapjaiba. A középhátvéd most tusfürdőjének „rejtélyes eltűnését” kapta lencsevégre. A tisztálkodási eszköz végül Micah Richards szekrényében kötött ki. „Tényleg Mics? Tényleg?”

KOMPANY A TUSFÜRDŐ NYOMÁBAN

A „vádlott” Micah Richards bizonyára értette a poént, hisz a következő videó tanúsága szerint van humorérzéke. Hogy min nevetett ennyire az angol bekk? Naná, hogy John Guidettin.

Hogy ki az a John Guidetti? Ő is egyike a Manchester City keretéhez tartozóknak, csak ő épp rendkívül ritkán jut szóhoz a Premier League-ben – konkrétan eddig még egyszer sem. A 21 éves svéd válogatott csatár tán épp emiatt próbálta magára felhívni a figyelmet az öltözőben lejtett táncprodukciójával, amit egy kapusmezben, aranynyaklánccal, parókával és sapkával tett még emlékezetesebbé – mindezt alsóneműben.

A felvételt Richard Wright kapus készítette, a feltűnő hahotázás pedig a már említett Micah Richardshoz fűződik. A háttérben lévő klubszlogen, „PRIDE” – azaz magyarul büszkeség – már csak hab a tortán…


GUIDETTI TÁNCA A CITY ÖLTÖZŐJÉBEN


Nem is olyan rég azért egészen másfajta jeleneteket élt át a City öltözője. Ott volt például a 2012-es bajnoki cím, ami után így ünnepelt az együttes.

A BAJNOKI CÍM ÜNNEPLÉSE CITY MÓDRA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik