Mérhetetlen mennyiségű ingyen kajával csábítanák Houstonba a Lakers óriását

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.03. 15:43
null
„Jól értettem, hogy sültkrumpli is jár a csirkeszárnyak mellé?” (Fotó: nextimpulsesports.com)
Kalács, hamburger, steak, pizza – mindezt ingyen ajánlják Dwight Howardnak csak jöjjön. Még a rovarirtásért sem kell fizetnie!

Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga, azaz az NBA legfontosabb nyári kérdése: hol folytatja fényes karrierjét a szabadügynök piac legkurrensebb „árucikke": Dwight Howard? A Los Angeles Lakers 211 centiméter magas, 120 kilós centerét – érhetően – szeretnék megtartani a kaliforniaiak is, de – ugyancsak érthetően – szívesen látná soraiban a Dallas Mavericks és a Houston Rockets is. A két texasi csapat már meg is nyitotta küzdelmét: méghozzá az élelmiszeripar frontján!

Az egész még Orlandóban, Howard előző klubjánál kezdődött, ahol az édesszájú centernek a szerződéshosszabbítási tárgyalások egyik fordulóján egy óriási adaggal kedveskedtek kedvenc édességéből.

A dallasiak ebből merítettek ihletet: az ottani Raising Cane‘s étterem élethosszig szólóan ingyen adná Howardnak a fűszeres csirkeszárnyat – írja riportjában a sports.yahoo.com.

„Houston, baj van!" – szólalhatott meg a vészcsengő az űrkutatás fővárosában, és a helyi élelmezésben élen járó cégek azonnal közös akciót indítottak.

Dwight Howard szinte bármire képes egy jó kajálásért (Fotó: inflexwetrust.com)
Dwight Howard szinte bármire képes egy jó kajálásért (Fotó: inflexwetrust.com)

„Sehol nem esznek többet, mint Houstonban. Sehol nem szeretik jobban a kaját, mint Houstonban. Senki sem tudja jobban, hogy kell jól elkészíteni az ételt, mint a houstoniak. Kövérek. Vagyunk. (WE.ARE.FAT)" – harsogta rádióműsorában Sean Pendergrast, aki összefogásra szólította föl a helyi éttermeket.

A texasi étkezési „polgárháború" houstoni csapatainak élére a Kolache Factory nevű cég állt, amelyik élete végéig ingyen látná el kaláccsal a nagyra nőtt centert. Sőt! Ha Howard aláír a Rocketshez, akkor július 15-én minden houstoni ingyen kapja a kalácsot – na, ezt übereld, Dallas!

És ez még nem minden: ha Superman úgy dönt, hogy áttelepül a kövérek fővárosába (a címre egyébként európai pályázó is van), akkor számíthat még ingyen steakre, ingyen hamburgerre, ingyen calzonéra (hajtott, töltött pizza), de még ingyenes rovar- és rágcsálóirtásra is!

Ha valaki még ezek után is képes visszautasítani a Rockets ajánlatát, az meg is érdemli, hogy hamburgerre költse a pénzét...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik