Összetörte, majd feltámasztotta a védőt a düsseldorfi kemény mag

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.14. 14:37
null
Tobias Levelsnek nincs könnyű dolga a szurkolókkal: az ősi rivális 'Gladbachtól érkezett (Forrás: bild.de)
A Bundesligától májusban elbúcsúzó Fortuna Düsseldorf a hétvégén elszenvedte az első verségét a német másodosztály új idényében, miután Tobias Levels hibáját kihasználva az 1860 München 2–1-re megnyerte a péntek este rendezett találkozót. A Düsseldorf dühös szurkolói nem kímélték a hibát vétő Levelst, akit az utolsó tíz percben folyamatosan szidtak, a lecserélésekor pedig „ünnepeltek". A hátvédet olyan érzékenyen érintette a drukkerek verbális és érzelmi támadása, hogy a hármas sípszót követően a kispadon ülve elsírta magát.

A hangulat egyébként sem felhőtlen mostanában a Fortuna háza táján, hiszen az első bajnoki vereség előtt öt nappal a Német Kupától is sikerült elbúcsúznia a csapatnak (ráadásul a negyedosztályú SC Wiedenbruck ejtette ki), ami bizony rányomta a maga bélyegét az 1860 elleni találkozóra. A hibát vétő Levels könnyű célpont volt a dühös szurkolók számára, hiszen mielőtt 2011-ben csatlakozott volna a klubhoz, hosszú évekig a gyűlölt rivális Borussia Mönchengladbach szolgálatában állt.

A lelátó népének pedig bőven elég egyetlen hiba, hogy a kiszemelt bűnbak ellen fordítsa a saját múltját, méghozzá a maga kíméletlen módján. Ettől törött el a mécses a kispadon sírdogáló Levelsnél is, a történet azonban itt nem ért véget.

Miután a kemény mag drukkerei észrevették, hogy a boszorkányként üldözött Levels összetörve üldögél az oldalvonal mellett, a hangulat hirtelen megfordult, és a nevét kezdték skandálni. Levels először nem reagált, de szépen lassan elindult a szögletzászló és a nevét hangosan kántáló drukkerek irányába. Nem igazán mert a felnézni, de integetett az őt éltetőknek, majd a klub címerét is megpaskolta. Játékos és szurkoló egy érzelmi hullámvasút után végre egymásra talált – a megható történet mosolygósabb félidejét szerencsére egy kamera is rögzítette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik