Mayweather fényűző sportautóival villogott, Pacquiaót nem nyűgözte le

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.06. 17:32
Ha valakinek Money (pénz) a beceneve, nem okoz nagy meglepetést, ha a vagyonával büszkélkedik a nagy nyilvánosság előtt. Floyd Mayweather megtette, nem először, nem is másodszor. Manny Pacquiao szerény fotóval reagált. A boksztársadalom kettejük nagy csatájára vár, a feszültség kézzel tapintható.

Mayweather hétfőn az alább látható képpel gazdagította a legkevésbé sem szerény, visszafogott Twitter- és Instagram-fotógyűjteményét. Twitter- és Instagram-fotógyűjteményét.

(Forrás: Twitter)
(Forrás: Twitter)

Bugattik, Ferrarik sorakoznak mögötte, egy magánrepülővel a háttérben. Becslések szerint a Mayweather közvetlen környezetében látható sportautók 5.45 millió fontot, azaz 2.1 milliárd forintot érnek. Az ökölvívó 2014-ben 66 millió fontos bevételt könyvelhetett el.

Mayweather látványban gazdag fotójára reagálva Manny Pacquiao egy jóval szerényebb kompozícióval jelentkezett, és duma helyett bunyóra ösztönözte riválisát.

(Forrás: Instagram)
(Forrás: Instagram)

„Floyd az életstílusával villog, de engem ez nem érdekel! Én türelmesen várok, hogy végre aláírjon és megmérkőzzünk!” – üzent az Instagramon Pacman.

Mayweather decemberben úgy nyilatkozott, hogy már nagyon várja a Pacquiao elleni ütközetet, amelyre az akkori tervek szerint 2015 első felében kerülhet sor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik