Matthäus exfelesége hitelkártyát lopott, évekre börtönbe kerülhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.18. 12:53
null
<strong><strong><strong>Lothar Matthäu<strong>s és negyedik felesége, </strong></strong></strong></strong><strong><strong><strong><strong><strong><strong>Liliana Csudinova </strong></strong> – itt még együtt</strong></strong> </strong></strong>(Fotó: NYDN)
New Yorkban letartóztatták Lothar Matthäus exfeleségét, Liliana Csudinovát, miután ellopta exbarátja hitelkártyáját, és 5000 dollár értékben vásárolt a segítségével egy előkelő divatmárka, a Bergdorf Goodman boltjában – számolt be róla a New York Daily News.

Az ukrán születésű modell ellen nagy értékű lopás gyanújával emelt vádat a manhattani ügyészség. A 26 éves nőt New York-i apartmanjában tartóztatták le, a vád szerint előbb engedély nélkül birtokba vette exbarátja, Michael Hadjedj American Express hitelkártyáját, amellyel nem sokkal később 5298 dollár, azaz 1.1 millió forint értékben vásárolt ruhákat.

A letartóztatást és a kihallgatást követően óvadék nélkül szabadon engedték, a tárgyalása várhatóan augusztusban lesz és a jogszabályok értelmében akár hét év börtönre is ítélhetik, védője Lindsay Lohan ügyvédje, Mark Jay Heller lesz.

A védelem álláspontja szerint Csudovina engedéllyel vette magához a hitelkártyát, exbarátja csak a szakítás miatt akart bosszút állni rajta a feljelentéssel

Csudinova még 2007-ben, egy Oktoberfesten ismerkedett meg Lothar Matthäusszal, egy évvel később (a 26 éves korkülönbség ellenére) Las Vegas-ban összeházasodtak, 2010-ben döntöttek a válás mellett, miután a nő többször is megcsalta. Az exfeleség a válás közben még be is perelte Matthäust, mert nem akarta kifizetni 3000 eurós mellműtétje költségeit.

Liliana Csudinova (Fotó: NYDN)
Liliana Csudinova (Fotó: NYDN)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik