Maradona új barátnője luxusprosti lenne?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.28. 13:21
null
A képek tanúsága szerint nagy a szerelem Maradona és Rocío szerint (forrás: sport.es)
Megint áll a bál Maradona családjában, de ezt szinte már meg is szoktuk, olyan gyakori. Ugyanis az egykori „Aranykölyök” legújabb barátnőjének nagynénje „kitálalt". Patricia szerint a futballistánál harminc évvel fiatalabb Rocío Oliva fizet azért, hogy Dundiego barátnőjének mondhassa magát. Mindezt egy tévéműsorban is hajlandó volt elmondani, ami kiverte a biztosítékot Argentínában.

„Rocío 25 ezer eurót fizet havonta, hogy Maradonával maradhasson” – állítja Patricia. Azt ugyan nem tudta megmondani, hogy ki fizeti valójában ezt az irdatlan összeget, de azt gyanítják, hogy Claudia Villafané, Maradona egykori barátnője. Azt ne kérdezzék, hogy ez miért éri meg neki...

„Rocío nagyon fiús. Nincs köztük semmilyen szerelem, ez tisztán üzlet. Azt nem tudom, hogy maga Claudia fizet-e neki, de hogy jócskán megéri neki a család közelében maradni, az biztos” – mondta Patricia.

„2011 decemberében tudtam meg, hogy együtt vannak. Rocío Spanyolországba utazott, de szakítottak, amikor Diego újra összejött Verónica Ojedával. Az igazság az, hogy valójában Ortegával járt. Ő volt a szerelme.”

„A lány már egészen kis kora óta a pasik körül forgolódott. Nagyon ambiciózus, és megszokta a könnyű életet. A családja kábítószerrel futárkodik, és nagyon büszkék rá, hogy a lány pénzért kísérgetett pasikat.”

Vagyis Patricia azzal vádolja a rokonát, hogy luxusprostiként tengeti a mindennapjait. Senkinek nem hiányzott a balhé, főleg, hogy egyesek szerint Verónica és Maradona között titokban újra fellángolt a szerelem.

De jó, hogy nem Argentínában élünk...

A képek tanúsága szerint nagy a szerelem Maradona és Rocío szerint (forrás: sport.es)
A képek tanúsága szerint nagy a szerelem Maradona és Rocío szerint (forrás: sport.es)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik