Már tananyag a labdaszedőknél a ráhasalós technika

Vágólapra másolva!
2013.01.29. 18:39
Tévedett, aki azt hitte, hogy Eden Hazard és a Swansea labdaszedő fiújának történetén már túlléptek Angliában.

Gary Johnson, az angol harmadosztályban (League One) szereplő Yeovil Town csapatának menedzsere legalább zseniális humorral közelítette meg a témát, nem kicsit odaszúrva az eset résztvevőinek. Mint ismeretes, a Swansea–Chelsea angol Ligakupa-elődöntő visszavágójának 78. percében (kétgólos Swansea-előnynél) Charlie Morgan, a hazaiak labdaszedő fiúja (és egyben a klubvezető fia) időhúzás céljából az egész testével ráfeküdt a mérkőzés labdájára, melyet Eden Hazard aztán megpróbált kirúgni alóla, nem kis botrányt és egy jó időre elegendő beszédtémát generálva.

Az esetnek szentelt nagy figyelmet használta ki, és irányította csapatára a Yeovil Town menedzsere, „fiai“ ugyanis a rájátszás kiharcolása szempontjából sorsdöntő jelentőségű két hazai meccsre készülnek, az FA-Kupából az első osztályú QPR-t búcsúsztató MK Dons és tabella harmadik helyén álló Brentford együttesei ellen.

A Yeovil Youtube-csatornáján látható egy interjú a mesterrel, aki nem csak a pályán, de az oldalvonalak mentén is nagy csatára számít, ezért tudatosan készíti fel a klub labdaszedő srácait a Hazard-balhéból megismert Charlie Morgan időhúzó technikájára. A lurkók párban dolgoznak, egyikük ráfekszik a labdára, a másik pedig megpróbálja kiszabadítani a hasa alól. Teszik mindezt bokszkesztyűben. A mester eközben a közelgő rangadókon megszerezhető hat pont fontosságát ecseteli.

Az egész persze nem több mint egy ártatlan tréfánál, a szigetországra lakóira jellemző pihent humorral fűszerezve.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik