Mancini a másodedzőjét ábrázoló maszkban ment a sajtótájékoztatóra - videó

Vágólapra másolva!
2012.11.16. 14:56
Roberto Mancini az Ajax elleni BL-döntetlen utáni kirohanását igyekezett jóvátenni a vicces húzással.

A Manchester City olasz menedzsere a Bajnokok Ligája csoportkörének legutóbbi fordulóját követően a lefújás után dühödten támadt az Ajax Amsterdam elleni hazai mérkőzésüket vezető játékvezetői csoportra. A 2–2 után részben érthető volt a kirohanása: az utolsó pillanatokban szabályosnak tűnő góltól fosztották meg őket (igaz, a játék képe alapján aligha szolgáltak rá a győzelemre).

Mancini azonban annyira elszégyellte magát a viselkedése után, hogy a BL-meccset követő első sajtótájékoztatón meg sem jelent – segítője, David Platt képviselte a szakmai stábot. Ezúttal azonban a hétvégi Premier League-fordulót megelőző sajtótájékoztatón már mindketten megjelentek. Illetve Platt csak egy papírmaszk formájában, amit Mancini viselt az arca előtt, azt tudakolva a sajtómunkásoktól: kit látnának szívesebben az asztal mögött, őt vagy a segítőjét?

EGY VICCES OLASZ?

Utána azt is elárulta, hogy miért nem jelent meg azon az ominózus sajtóeseményen: „Az emberek állandóan azzal jönnek, hogy viselkedtem, és ettől egy kicsit ideges is lettem. De nem ezért nem vettem részt a sajtótájékoztatón, hanem azért, mert egy fontos megbeszélésem volt.”

Most már mindenki mindent tud, lehet továbbmenni, nincs itt semmi látnivaló!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik