Majdnem királyi vigaszt kapott Rio Ferdinand - kép

Vágólapra másolva!
2012.12.11. 09:34
A Manchester United védője a City elleni rangadó után az X Factor döntőjével lazított, ahol lespannolt Vilmossal és Kate-tel. Illetve...

Az biztos, hogy sokáig emlékezetes lesz Rio Ferdinand számára a Manchester City elleni városi derbi: egyrészt a 3–2-es United-győzelem miatt, másrészt a pénz dobálásos akció miatt. Minden esetre nem sokáig rágódott a történteken: vasárnap már a brit X Factor manchesteri döntőjében szurkolt a későbbi győztes, James Arthurnak.3–2-es United-győzelem miatt, másrészt a pénz dobálásos akció miatt. Minden esetre nem sokáig rágódott a történteken: vasárnap már a brit X Factor manchesteri döntőjében szurkolt a későbbi győztes, James Arthurnak.

Ál-Kate, igazi Rio, ál-Vilmos (Forrás: twitter.com/rioferdy5)
Ál-Kate, igazi Rio, ál-Vilmos (Forrás: twitter.com/rioferdy5)

Illetve saját brandje, a #5 sapkáit osztogatta, és fényképeket készített. Az egyiken ő maga is odaállt a híres(nek tűnő) pár mellé: hasonlítanak, de igazából csak Vilmos herceg és Katalin hercegnő mosolyog, előbbi még a sapkát is felvette. Amit a zsűri (Nicole Scherzinter melletti) másik hölgytagja – egyébként a győztes énekes mentora – Tulisa Contostavlos is a fejére biggyesztett.

Tulisa Contostavlos az új sapi alatt (Forrás: twitter.com/officialtulisa)
Tulisa Contostavlos az új sapi alatt (Forrás: twitter.com/officialtulisa)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik