Lehet ennél boldogabb két Wigan-drukker?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.20. 11:12
null
A menedzser házhoz vitte a fináléra szóló jegyeket (Fotó: Daily Mail)
Vajon mivel lehetne fokozni egy aranylakodalmát ünneplő, Wigan-drukker házaspár boldogságát? Mondjuk két tiszteletjeggyel a májusi FA-kupa döntőjére, ahol éppenséggel a Wigan Athletic lesz a Manchester City ellenfele. És még tovább? Azzal, ha a jegyeket a Latics közkedvelt menedzsere, Roberto Martínez adja át személyesen. Rita és Alan Winstanley valóra vált tündérmeséje.

Az idős házaspár lassan hatvan éve bolondul a Wigan csapatáért, osztálytól és sikerektől függetlenül követték és követik kiemelt figyelemmel a csapat életét. Bár a múlt hétvégi, Millwall elleni elődöntőről pont lemaradtak, azonban nyomós okuk volt rá: aznap ünnepelték aranylakodalmukat, házasságuk ötvenedik évfordulóját. Roberto Martínez, a klub vezetőedzőjének váratlan látogatása azonban biztosította őket, a döntőt bizony látni fogják, méghozzá a legendás Wembley Stadion lelátójáról.

„Csak biztos akartam lenni, hogy a fináléról nem maradnak le – mondta tréfásan a vezetőedző, mikor saját otthonukba adta át a jegyeket a Winstanley házaspárnak. – Alan és Rita egész életükben támogatták a klubot, ami egyszerűen elbűvölő. Különleges tagjai ők a Wigan-családnak, és pontosan ez az, amit szerettünk volna éreztetni velük."

A hetvenes évei végét taposó házaspár természetesen valóra vált álomról beszélt, ezt még ők sem gondolták volna, mikor az 1950-es években egy idegenbeli Wigan-meccsen első alkalommal megpillantották egymást. A klub honlapján hangulatos videón is megnézhetjük a boldog pillanatokat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik