LeBron James gépfegyverrel is veszélyesen jó - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.07. 18:27
null
James király és párja „lőlapja” (Fotó: TMZ)
LeBron James napjaink első számú kosarasának számít, amit jól mutat az is, hogy a legutóbbi öt NBA-idényből négyszer is őt választották meg a legértékesebb játékosnak, és az előző két bajnokság döntőjében is ő lett az MVP.


A 2003-as 1/1-es, kétszeres bajnok, kilencszeres All Star-válogatott játékos ebben a szezonban sem vett vissza: a mérkőzésenként elért 25.3 pontos átlaga ugyan „csak” a negyedik helyre elég, dobásainak viszont egészen kiemelkedő, 58.8 százaléka pontos, ráadásul még 6.8 lepattanót és 6.6 gólpasszt is hozzátesz meccsenként.

Nem véletlen, hogy a Miami Heat toronymagasan vezeti a Keleti főcsoport Dél-keleti divízióját 26 győzelemmel és csupán 8 vereséggel. De most nem emiatt emlékezünk meg James királyról, hanem egy videó kapcsán, amelyből kiderül, hogy nemcsak a kosárlabdával, hanem a fegyverekkel, köztük egy MP5-ös gépfegyverrel is pontos.

James párjával, Savannah-val ment még szilveszterkor lövöldözni egy kicsit, és bár mindketten jól lőttek, a kosaras valamivel jobban célzott kedvesénél.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik