Lampard a barátnőjével sörözött

Vágólapra másolva!
2011.03.22. 19:27
null
Christine feszülten figyel a taktikára (Fotó: Daily Mail)
A Manchester City elleni győzelem után Frank Lampard legurított (legalább) egy jól megérdemelt sört. A meccs utáni levezetésen megjelent barátnője, Christine Bleakley is.

 

Vasárnap a Chelsea 2–0-ra legyőzte a Manchester Cityt, így a két csapat helyet cserélt a tabellán, ami azt jelenti, hogy most már a londoniak az éllovas Manchester United első számú üldözői. Ennek örömére Lampard és csapattársai a meccs után egy londoni pubba mentek, ahol sörrel pótolták az elégetett kalóriákat.

A csapatösszetartó iszogatáson megjelent Lampard barátnője, Christine Bleakley is, akivel nem régen Párizsban fotózták le a válogatott középpályást, amint éppen kilépnek egy ékszerboltból.

Christine most is rendkívül elegáns volt, főleg a melegítőben lazító barátjához képest. Egy 2000 font (kb. 620 ezer Ft) értékű Burberry kabátban hallgatta Lampard eszmefuttatását a délutáni derbiről (vagy bármi másról). A társaságban ott volt az egykori Chelsea-játékos, ma a Fulhamben játszó izlandi Eidur Gudjohnsen, de ennél is meglepőbb, hogy a vesztes Manchester City játékosai is csatlakoztak, így ott volt Joe Hart és Micah Richards is – utóbbi a barátnőjével.

A beszélgetős italozás után a társaság egy része haza indult, de néhány tovább mentek az éjszakába, egészen pontosan a Whisky Mist nevű szórakozóhelyre – írja a Daily Mail.

Christine szerint Lampard nagyon vicces fickó (Fotó: Daily Mail)
Christine szerint Lampard nagyon vicces fickó (Fotó: Daily Mail)
Nem csak Lampard ivott (Fotó: Daily Mail)
Nem csak Lampard ivott (Fotó: Daily Mail)
Távozáskor, mintha Christine lett volna bizonytalanabb (Fotó: Daily Mail)
Távozáskor, mintha Christine lett volna bizonytalanabb (Fotó: Daily Mail)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik