Kutyákat nézegetett a BL-meccsen, az egész Fellaini hibája

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.03. 12:58
null
A kép bejárta az internetet, senki sem értette, mi történt. Most végre magyarázatot kaptunk (Fotó: yahoo.com)
Bármilyen hihetetlen, úgy látszik, van, aki még egy Bajnokok Ligája-negyeddöntőt sem tud élvezni, helyette inkább kutyák képeit nézegeti a laptopján. Ezt nem lehet megmagyarázni. Vagy mégis?

A blökik képeire kereső újságíró fotója szinte felrobbantotta az internetet a megjelenésekor. A Manchester United–Bayern München meccsen „unatkozó” úriembert senki sem értette, egészen mostanáig.

„Igen, bevállalom, a jól ismert keresőn afgán agarak képei után kutattam. És akkor rájöttem, Fellaini nem hasonlít ezekre a kutyákra. De akkor melyik eb lehet a hasonmása? Hát persze, egy hatalmas pudli, ez lesz az” – magyarázta az igazát Chris Bascombe, a Telegraph újságírója, aki állítása szerint tehát csak azért keresgélt a neten a meccs közben, hogy rájöjjön, melyik állatra is hasonlít a „vörös ördögök" középpályása.

Fellaini és a haja tehet mindenről... (Fotó: Action Images)
Fellaini és a haja tehet mindenről... (Fotó: Action Images)

„Miután befejeztem a keresést, ránéztem a Twitterre, és az első dolog, amit láttam, egy kép volt, amelyen egy újságíró épp kutyákat nézeget egy BL-meccsen. Némi gondolkodás után rájöttem, hogy ez bizony én vagyok. Tudtam, senki sem fogja elhinni, hogy nem azért csináltam, mert untam a mérkőzést” – tette hozzá a brit újságíró.

A feladat ezek után adva van, várjuk a megoldásokat: milyen kutyára hasonlít Marouane Fellaini?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik