Kokainnal vették őrizetbe Rooney prostiját

Vágólapra másolva!
2011.06.04. 14:18
null
Jenny csak próbálja magát jól érezni (Fotó: Mirror.co.uk)
Kábítószer birtoklás vádjával előbb őrizetbe vette, majd óvadék ellenében szabadlábra helyezte a manchesteri rendőrség, Jenny Thompsont, aki azzal vált híressé, hogy vele csalta meg terhes feleségét Wayne Rooney.

A 23 éves, ismerői szerint a hírnévre már-már betegesen vágyó lányt szombaton reggel tartóztatták le egy Manchester vonzáskörzetbén (Greater Manchester) lévő boltoni házban. Vele együtt egy férfit is őrizetbe vettek. A rendőrség beszámolója szerint a házban marihuánát, kokaint és szintetikus drogokat találtak. A két személyt a kihallgatás után óvadék ellenében szabadlábra helyezték.

Az ügy nem jött jól Thompson kisasszonynak, aki éppen egy, a profiljába leginkább illeszkedő vállalkozás beindításán ügyködik: eszkort hálózatot próbál létrehozni Manchesterben, amit idővel szeretne országos méretűre hizlalni. Az biztos, hogy a két városi, és a számos környékbeli focicsapatból bőven lennének kuncsaftjai, ráadásul a főnökasszony pedigréje is példás...

Jenny Thompsont tavaly ismerte meg ország-világ, amikor kiderült, hogy Wayne Rooney, a Manchester United és az angol válogatott csatára többször is megcsalta vele a gyermeküket váró feleségét, Coleent. A lány szolgálatait Rooney számos értékes ajándékkal és készpénzzel is honorálta.

A botrány óta Jenny folyamatosan szolgáltat témát az angol bulvársajtónak: volt már sikamlós sztorija másik focistával is, egy alkalommal pedig a nagyszerű Mario Balotellivel is összetűzésbe került.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik