Klopp kiköpte – a Dortmund-drukker megveszi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.19. 16:46
null
Jürgen Klopp a kupameccsen (Forrás: Daily Mail)
A Borussia Dortmund szurkolóinak remek lehetősége adódott az internet csodájának révén. Egyik kollégájuk, Sharkj1909 ugyanis valóban egyedi relikviát tett ki az eBayre. Jürgen Klopp rágóját...

Csütörtökön jelent meg a népszerű elektronikus piactéren a relikvia, amelyről a tulaj azt állítja, hogy ez volt a dortmundi edző szájában a Wolfsburg elleni kupaelődöntőn.

„Licitálj a rágógumira, amelyet Jürgen Klopp a lefújás után köpött ki kedden (a Wolfsburg elleni meccs után). Egy biztonsági ember adta nekem, amikor megkértem rá – minden BVB-t szerető embernek és szurkolónak páratlan lehetőség” – írta a büszke tulaj.

Páratlan erekelye jelent meg az interneten... (forrás: Daily Mail)
Páratlan erekelye jelent meg az interneten... (forrás: Daily Mail)

Egyetlen délután alatt 67 drukker licitált a „termékre", és már 150 eurónál járt a licit.

Az eladó semmivel sem tudta bizonyítani, hogy a holmi valóban Klopp szájából került a földre, de megírta, hogy a postaköltséget ő állja.

A Ruhr Nachrichten című újság kétségbe vonta az „áru” hitelességét. „Egy kis képzelőerővel és megfigyelőkészséggel bárki észreveheti, hogy Jürgen Klopp fogának teljesen más lenyomata van a rágógumin.”

Ezek itt Jürgen Klopp fogai. Lehet összehasonlítani a mintadarabbal (forrás: Daily Mail)
Ezek itt Jürgen Klopp fogai. Lehet összehasonlítani a mintadarabbal (forrás: Daily Mail)

Az aukció eredetileg szerdáig tartott volna, csakhogy néhány órával az árverés elindítása után előbb felfüggesztették, majd hamarosan eltűnt az oldalról. Fájdalom, végleg.

Bizonyára az eladó is rájött, hogy az ilyen emlékeknek nem lehet piaci, csakis eszmei értéke, így megtartotta magának… Ja. Biztos…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik