Kit érdekel a karácsony? 35 percet autózott, hogy leüthesse a drukkert

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.26. 17:09
Miről szól a karácsony? A családról? A szeretetről? Az ajándékozásról? Nem, ha az ember a Los Angeles Lakersnek drukkol, akkor a balhéról – legalábbis ez a Twitter-összecsapás erről tanúskodik.

A bizarrabbnál is bizarrabb történet december 25-én indult útjára, amikor egy lelkes troll a Twitteren úgy érezte, szól pár keresetlen szót Kobe Bryantről és a Los Angeles Lakersről.



A @SnottieDrippen és @MyTweetsRealAF felhasználó között létrejött átlagos Twitter-csata egészen különös fordulatot vett, amikor utóbbi feltette a kérdést: hol laksz?

A magát csak Tweetgood Macnek becézgető Oklahoma City Thunder-szurkoló természetesen azt hitte, csak szájkaratéról van szó, így bemondta a városnevet: Temecula.

Itt akár véget is érhetett volna sztori, ám a szópárbajt ez a bejegyzés követte:

„Most hagyom el Murriettát, tíz perc, és ott vagyok” (Fotó: Twitter)
„Most hagyom el Murriettát, tíz perc, és ott vagyok” (Fotó: Twitter)

Végül a kaliforniai várost elérve jött az újabb válasz az OKC-drukkertől: „Milyen mérges lesz, ha rájön, hogy anyukámnál vagyok Arizonában..."

S láss csodát, a jóslat valóra vált, Bryant „védőangyala” tényleg mérges lett, ám egy újabb autóútra már nem vállalkozott, így itt ért véget az ő „karácsonyi meséjük”.

Őt nem érintette meg a karácsony, 35 percet autózott, de így sem üthetett… (Fotó: Twitter)
Őt nem érintette meg a karácsony, 35 percet autózott, de így sem üthetett… (Fotó: Twitter)

Kellemes ünnepeket...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik