Királyi étkek a Super Bowl VIP-menüjében

Vágólapra másolva!
2011.02.03. 18:57
null
Minden adott lesz a jó játék élvezetéhez (Fotó: tmz.com)
Címkék
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2010-es szezonjának fő eseményéhez, a 45. Super Bowlhoz természetesen kiemelt körítés dukál – nem is panaszkodhatnak a VIP-páholyban helyet foglalók, a texasi Arlingtonban (a Dallas Cowboys nemrég épült új, hipermodern stadionja) mindent megkaphatnak, ami szem-szájnak ingere. Főleg utóbbira nem lehet panaszuk.

 

A Green Bay Packers és a Pittsburgh Steelers magyar idő szerint hétfő hajnali 0.30-kor csap össze, és az esemény étkeztetéséért felelős Legens Hospitality Management közleménye szerint a nagyfejesek nem fognak panaszkodni.

A mérkőzés előtt többek között elfogyaszthatnak francia hagymalevest, házi készítésű fűszeres sült krumplit, jalapeno paprikás, fehér cheddar sajtba forgatott pattogatott kukoricát, bélszínt, helyi csirkesalátát, de számos gyümölcsfélét és olajos magvakat is.

A kezdősípszó után citrussalátát, texasi lassú füstölésű húst, szarvasgombás ételeket, roston sült húsokat és mini holdpitét is ehetnek a nagyon fontos emberek, a szünetben pedig meleg texasi barackospite mascarponés tejszínhabbal áll rendelkezésükre éhségük csillapítására. Ezek mellett természetesen korlátlan a sör- és a borfogyasztás is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik