Kirakta bankjegyekből a nevét, aztán elvitték nemi erőszakért - kép

Vágólapra másolva!
2013.01.28. 18:44
null
„Ha a héten nem sittelnek le, lehet, hogy játszhatok az Aston Villa ellen” (Fotó: Action Images)
Neil Ranger mostanában nem a szerencse kegyeltje: nem játszik a Newcastle-ben, összezördül a drukkerekkel, arcoskodik, és még a rendőrök is elviszik.

És mindez néhány nap leforgása alatt történt az egykor szép reményű, 21 éves futballistával. Aki klubja, a Newcastle legutóbbi vereségét (1–2 a Reading ellen otthon) is csak a padról nézte, majd utóbb a nappalijából keveredett twitteres szópárbajba a drukkerekkel:

„Néhányan nem azért járnak meccsre, hogy biztassák a csapatot... Csak azért jönnek, hogy „búúúzzanak"... Maradjatok inkább otthon... Nincs szükségünk a „búúúzásra"... ELÉG VOLT!"

A kirohanás nyilván nem maradt válasz nélkül, ami ugyancsak nem maradt válasz nélkül a játékos részéről:

„Senkit nem kényszerítettünk, hogy bérletet vegyen, vagy állja a fizetésünket. Ezt tartsátok észben!"

A drukkerek persze jól kiosztották, amire aztán megint érkezett válasz, de most már békülékenyebb hangnemben, bocsánatot kérve a meggondolatlan szavakért.

Nagyjából ennyit érhet most Nile Ranger... (Fotó: Instagram)
Nagyjából ennyit érhet most Nile Ranger... (Fotó: Instagram)

A java viszont csak eztán jött: Ranger az Instagram képmegosztó oldalra posztolt egy képet valamikor múlt héten szerdán délután: 20 fontos bankjegyekből kirakva a vezetéknevét (hevenyészett számolásunk szerint kb. 1300 fontot, nagyjából 450 ezer Ft-ot ér a Ranger név). Pár órával később pedig őrizetbe vette a rendőrség, miután egy fiatal nő nemi erőszakkal vádolta meg. Hát, nem ez lesz élete legjobb hete...

Még úgy sem, hogy Twitter-aktivitásából ítélve Ranger most szabadlábon van, sőt a „Hihetetlen, hogy emberek mire képesek egy kis hírnévért" bejegyzésből arra következtetünk, hogy a vád nem áll sziklaszilárd alapokon...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik