Kirabolták Cavani feleségét Nápolyban

Vágólapra másolva!
2012.07.25. 12:02
null
(Fotó: calciomercato.it)
Kellemetlen esemény kavarta fel a londoni olimpián résztvevő uruguayi labdarúgó és klubja, az SSC Napoli körüli állóvizet. Kedd délután két motoros elkövető kirabolta a nápolyi klub legértékesebb játékosnak feleségét, Maria Soledadot. A történtek után újból felerősödtek a Cavani eligazolásáról szóló pletykák. A „Matador" becenévre hallgató csatár kegyeiért a Chelsea, a Juventus és a Mancheter City harcol.

Az olasz Tutto Sport értesülése szerint Maria Soledadra Nápoly külvárosában, a San Paolo Stadion környékén támadt rá két motoros, majd lelopták kezéről méregdrága karóráját és elhajtottak. Fizikai sérülést nem szenvedett, de a történtek érthető módon megviselték. A rablás után azonnal értesítette Londonban tartózkodó férjét. A rendőrség nyomozást indított az egyelőre ismeretlen elkövetők ellen.

Cavani és családja nem először esett áldozatául nápolyi bűnözőknek. 2011 októberében, amikor a csatár szintén az uruguayi válogatottal szerepelt egy vb-selejtező mérkőzésen Dél-Amerikában, nápolyi házukat rabolták ki és vittek el számos értékes tárgyat a betörők.

Cavani feleségének keddi kirablása után ismét felmerült, hogy Cavani akár már ezen a nyáron követheti Ezequiel Lavezzi sorsát, aki a júniusban intett búcsút a Napoli csapatának. Korábban Lavezzi (és Marek Hamsík) barátnőjét is kirabolták Nápoly belvárosában, bár az argentin középpályás nem a közbiztonság állapota miatt hagyta el a várost és fogadta el a francia PSG ajánlatát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik