Ki ül a volán mögött? Vettel szerepet cserélt Rockyval - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.11. 14:57
Azaz a Red Bull F1-es csapatának versenymérnökével. Még feladatot is kapott a szerepcserés páros: vajon sikerül-e Rockynak kvalifikálnia magát az előző Spanyol Nagydíjra?

A Red Bull Racingnél nem csak arra ügyelnek, hogy a pilótájuk, az elmúlt években Sebastian Vettel megnyerje a világbajnokságot, hanem arra is, hogy a csapat tagjai jól érezzék magukat, és a szurkolók is kapjanak valami extrát a pályán nyújtott teljesítményen kívül.

Most például azt találták ki, hogy a háromszoros világbajnok, azaz Vettel és versenymérnöke, Rocky cseréljen szerepet, és előbbi műszaki támogatásával utóbbi a szimulátorban próbálja meg magát kvalifikálni a 2012-es Spanyol Nagydíj rajtrácsára.

(Forrás: youtube.com/redbullracing)

A gyakorló kör nem volt problémáktól mentes, a mért kör azonban már egészen jó volt, az alkalmi mérnök is elégedetten bólogatott. Igaz, amikor kiderült, hogy Rocky csak 1:39.6 percet ment, a tavalyi leggyengébb idő pedig 1:31.1 perc volt – hát csak meg kellett találni, hogy ez kinek a hibája. Végül abban maradtak, hogy Rocky visszaül a szimulátorba és folytatja a gyakorlást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik