Ki lesz az angol bajnok? Gary Neville zseniális válaszán Carragher is röhögött

Vágólapra másolva!
2014.04.01. 12:24
null
David Silva és Luis Suárez sem tudja a választ, de rajta vannak az ügyön (Fotó: Action Images)
Úgy 2013 szeptembere óta nem a legkellemesebb érzés Manchester United-szurkolóként a Premier League tabellájára pillantani, és ez a szezon hajrájára sem változott: a Chelsea váratlan londoni vereségével a Liverpool és a Manchester City lett az angol bajnoki cím két fő esélyese. De melyikük ér a csúcsra?

Ezt a kérdést tették fel Gary Neville-nek a Sky Sports hétfő esti műsorában. A teljes pályafutását a „vörös ördögök” kötelékében töltő hátvéd zseniális (és őszinte) választ adott, még liverpooli kollégáját is megnevettette.

A Liverpool jelenleg 71 ponttal áll az élen, a City négypontos hátrányban van, de két mérkőzéssel kevesebbet játszott. A két bajnokaspiráns két hét múlva az Anfield Roadon találkozik, az összecsapás sorsdöntő lehet a bajnoki cím szempontjából.

„Melyikük nyeri meg a bajnokságot? Ez olyan, mintha két pasas közül kellene választanom, hogy ki nyúlja le a feleségemet” – összegezte egyetlen mondatban minden fájdalmát az angol válogatottnál segédedzősködő Neville, és a keserédes poénon szakértőtársa, Jamie Carragher hatalmasat röhögött. Exliverpooliként ő nyilván sokkal jobban élvezi a helyzetet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik