Ki a lúzer? – amikor verekedik a kabalaállat

Vágólapra másolva!
2011.01.24. 12:37
Az általában kedves kabalamaci most igazán kifordult önmagából. A baj akkor kezdődött, amikor egy Cavaliers-szurker felemelt egy táblát Salt Lake Cityben, a Jazz csarnokában, hogy hergelje a közönséget: „A Cavs király, a Jazz görény". Amikor ezt meglátta a Cavs kabalafigurája, egy méretes táblát ragadott „Lúzer vagyok!" felirattal, és így takarta el a rivális szurkolójának üzenetét...

Szó szót követett, és mi tagadás, összekoccant egy-két testrészük. Úgy kellett a biztonságiaknak kivezetni a teremből a vendégszurkolót. A medve azonban nem tágított a nyomukból és még be is szólt a sértegetőnek.

Ekkor leszállt a vörös köd, és a korántsem gáláns Cavaliers-drukker kirántotta magát a testőrök szorításából, és odaszaladt a kabalafigurához, hogy odasózzon egyet. Peche volt, mert akkorát kapott a medvétől, hogy lepattant róla, mint bogár a falról – a nézősereg kaján örömkiáltásától kísérve. A komolyabb bunyót végül a biztonsági őrök megakadályozták. Hiába, egy puhának látszó medvével igen kemény lehet a találkozás.

Lúzerbunyó
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik