Két óra alatt elüldözték a Manchester United középpályását a Twitterről

Vágólapra másolva!
2011.04.26. 10:33
null
Mostanában mintha senki nem szeretné Darron Gibsont. A twitteres dologhoz viszont nincs köze SAF-nak<br />(Fotó: Action Images)
Darron Gibson Húsvét hétfőn regisztrált a népszerű közösségi oldalon. Azonban nem sokáig tartott az öröme: saját klubja feldühödött drukkerei olyan vehemensen támadták, hogy jobbnak látta azonnal meg is szüntetni a fiókját.

A United 23 éves középpályása az idei szezonban nem sok lehetőséget kap Sir Alex Fergusontól, idén mindössze 12 alkalommal léphetett pályára a bajnokságban, és, bizony nem nagyon tudta meggyőzni a menedzsert. Ahogy a szurkolókat sem, akik Húsvét hétfőn ezt a tudomására is hozták.

Az ír válogatott futballista dél körül aktiválta Twitter profilját, melynek hitelességét Rio Ferdinand erősítette meg. A kapitány arra biztatta közel 900 ezer követőjét, hogy látogassák Gibson oldalát is. Látogatták...

Néhány percen belül olyan szitokáradat zúdult a fiatal játékos oldalára, hogy jobbnak látta visszavonulót fújni, és megszüntetni mindössze két órája tartó jelenlétét a kibertérben.

A szurkolók szerint Gibson elfogadhatatlan produkciót nyújt, és ezt szalonképtelen üzenetekben tudatták vele.

„A csapat harcol, hogy megtartsa az esélyét minden sorozatban, te meg csak a lelátóra rugdosod a labdát. Nincs több lövésed, mert sz*r vagy!"

„Egy megmagyarázhatatlan tévedés vagy a pályán. Egy szórakoztató idióta. Igaz, abból is sz*r. Nem értem, Fergie mi a francot lát benned."

„Kib***ott béna vagy, takarodj a klubtól!"

„Egy rakás sz*r vagy, Fergie simán túlad rajtad a nyáron!"

Nem csoda, hogy Gibson ezek után nem kívánt tovább a Twitteren maradni, még annak ellenére sem, hogy akadtak azért olyan jobb érzésű drukkerek, akik kiálltak mellette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik