Keane mamája kiakadt a fiát kritizáló Alex Fergusonra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.25. 14:55
null
A nagy hármas. Cantona, Ferguson és Keane (forrás: Daily Mail)
Elindult a hógolyó, amelyet Alex Ferguson gurított el önéletrajzi könyvével. Könnyen elképzelhető, hogy lavina lesz belőle. Ahogy tegnap megírtuk, van néhány ember, aki nem lesz boldog, ha elolvassa, mit is írt róla a Manchester United egykori edzőfejedelme.

Köztük van például Roy Keane, akiről így írt Ferguson:

„Roy legkeményebb testrésze a nyelve. A legvadabb, amit el lehet képzelni. Még a világ legmagabiztosabb emberét is el tudja gyengíteni ezzel. Amikor vele vitatkoztam, azt vettem észre, hogy a szeme elkezdett összeszűkülni, kis fekete gyönggyé. Ijesztő volt látni, pedig én Glasgow-ból jöttem. Azt hiszem, a viselkedése megváltozott, amikor rádöbbent, hogy ő már nem a régi. Azt hiszem láthatta, hogy igazunk volt, de a büszkesége nem engedte elfogadni ezt. Azt hitte, ő Pán Péter.”

Ez persze nem tetszett Keane családjának, főleg a mamájának.

„Az isten szerelmére, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy Sir Alex ilyesmit írjon Royról. Egyszerűen nem tudom elhinni. Sohasem gondoltam volna, hogy valaha is képes lesz erre.”

Az anyuka, Marie elmondta, hogy amikor ő és Keane apja kórházban volt, Ferguson virágot és gyümölcsöt küldött nekik, ráadásul mindig barátságos volt Royjal, és semmilyen viszály nem volt köztük.

„Roy a fiunk, családos ember, gyerekei vannak. Egyáltalán nem szép dolog ilyesmit hallani nekünk, akik szeretjük őt.”

Marie szerint Fergusonnak mindezeket szemtől szemben kellett volna megbeszélni Keane-nel, hogy a fiú meg tudja védeni magát.

Kean röviden válaszolt Ferguson megállapításaira:

„Emlékeszem a beszélgetéseinkre a hűségről, de az a véleményem, hogy nem tudja, mit jelent ez a szó. Engem nem nagyon zavar, hogy mit mond rólam, de nagyon, nagyon furcsának tartom, hogy folyamatosan kritizálja a többi játékost és a klubot, amely annyi sikert és örömet szerzett neki. De emiatt nem lesznek álmatlan éjszakáim.”

Ferguson és Keane itt még jóban voltak (forrás: Daily Mail)
Ferguson és Keane itt még jóban voltak (forrás: Daily Mail)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik