Irina Sejk sokat sportol és ennek látszik is az eredménye - galéria

Vágólapra másolva!
2013.07.22. 20:24
null
Irina Sejk Miamiban is edzésben marad... - <a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Irina_Sejk_Miamiban_edzes_es_strandolas')">A GALÉRIÁBAN kiderül, mit ér a tréning, ha a strandon kell virítani </a>
Az orosz modell rutinos már a szakmában: még Miamiban is első első az edzés, aztán jöhet a fürdőzés.

Cristiano Ronaldo orosz kedvese jól tudja: csak akkor tud még évekig a divatlapok címoldalára kerülni, ha megőrzi tökéletes formáját. Ami nem könnyű számára, mert, mint azt a GQ magazin orosz kiadásában megjelent cikkben elmondta: imád enni. És a helyzetet csak nehezíti, hogy az utazgatások során könnyen ellustul, és akkor bizony jaj a szépséges alaknak.

Azonban erre találták ki az edzést, és edzeni, ugyebár, bárhol lehet. Akár Miamiban is, ahol Irinának a Miamai Swim Fashion Week rendezvényen volt jelenése. Azonban mielőtt délutánonként átadta volna magát a tengerparti örömöknek, minden délelőtt szorgosan kijárt a parti mólóra kocogni.

Hullámok hercegnője:

A divat szerelmeseinek – a Mail Online nyomán – eláruljuk, hogy a fekete Victoria's Secret VSX top alatt egy fehér Stella McCartney sort vorít. A zenéről egy kissé leharcolt iPhone gondoskodik, míg a pontos időt egy 24 karátos arany Rolex Daytona óra mutatja, ami alsó hangon is kb. 4, de inkább 6 millió forint – kiviteltől függően.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik