Hülye névadásban az élmezőnyben a fanatikus Seattle-szurkoló

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.02. 14:17
null
A Seattle szurkolói fanatikusak (forrás: Metro)
Néhány rendkívül őrült szülő úgy gondolja, hogy muszáj neki rákényszerítenie a gyerekére olyan nevet, amelyet aztán le se tud vakarni magáról...

 

Mindennap folyamatosan frissülő felvezető cikkünket ide kattintva érheti el!


Így tett egy fanatikus szurkoló, Mann úr és tréfás kedvű felesége is. A pár ugyanis a kislányának a jól csengő „12.” elnevezést adta. És tényleg… Miért? Mert a rendkívül hangos szurkolásáról ismert seattle-i szurkolóknak ez a becenevük. Pontosabban a „12. ember”. És itt jön az „óriási poén”. Mivel Mann (igaz németül), de majdnem ugyanolyan, mint az angol man (ember) szó – persze leginkább férfi, de ezen most hanyagul libbenjünk át –, csodálatosan hangzik majd, amikor a kis (vagy nagy) Cydnee bemutatkozik. „Helló, a nevem Cydnee Leigh 12. Mann!” Értik?! 12. ember! Mekkora poén… Atyaég!

A kislány szerencsére időben érkezett, legalább meg tudja nézni a Super Bowl döntőjét, sőt a nevéhez méltóan még a győzelmet is kiszurkolhatja.

„Van már két gyermekünk, az egyik tíz-, a másik hatéves, és most már mind a ketten azt akarják, hogy nekik is legyen a középső nevük a 12.” – mondta lelkesen az anyuka. Úgy látszik, a srácokra már hatott a fanatikusság.

Szegény gyerek... (forrás: Twitter)
Szegény gyerek... (forrás: Twitter)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik