Hova tűnt Josh Hill? Elment rocksztárnak!

Vágólapra másolva!
2013.07.11. 10:24
Joshua Hill, a Formula–1-es világbajnok Damon Hill 22 éves fia kész feladni autóversenyzői karrierjét, hogy a jövőben teljes mértékben zenei pályafutására koncentrálhasson. Az idei szezonban a Fortec csapatánál a Formula–3-ban versenyző Josh sokakat váratlanul ért visszavonulását a héten jelentette be a Twitteren.

„Nem akarok százszázalékos elszántság nélkül tovább versenyezni” – indokolta döntését Josh a közösségi oldalon. Az autosport.com-nak adott nyilatkozatában arról is beszélt, bár csapatára nézve nem a legszimpatikusabb döntés volt a részéről szezon közben kiszállni, a helyzetet édesapjával átbeszélve azonban arra jutottak, teljes koncentráció hiányában nem lenne bölcs döntés a továbbiakban rajtrácshoz állni.”

A 17 éves kora óta autóversenyző Josh továbbá azt is megerősítette, a jövőben a zenei pályára fordítaná felszabaduló energiáit. „Azt kell tennem, ami boldoggá tesz, az élet túl rövid ahhoz, hogy ne így cselekedjek – mondta a szintén zenész Damon Hill gyermeke. – Élveztem az autóversenyzést, az F1 volt az álmom, de többé már nem. Így alakult.”

Josh tervei szerint dobfelszerelése mögött töltené a következő éveket, technikáját egy zenei szakiskolában tökéletesítené. A családban az autóversenyzés mellett a zenélés is közös szenvedély, Damon Hill ha épp nem száguldozott, gitárosként gyarapította rajongói számát és teszi még a mai napig is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik